Dijous, 05 Juny 2014 15:52

Premis 14è Concurs Fotografia Ecològica

Tema d’enguany: l’entorn natural del Parc dels Estanys

Proclamats el guanyadors del 14è Concurs de Fotografia Ecològica 2014 de Castell-Platja d’Aro, amb el Parc dels Estanys de Platja d’Aro i el seu entorn natural -fauna, flora, paisatge- com a tema d’enguany. Els guardonats han estat Daniel Nedvayen (Categoria A: 5-8 anys), Nora Brugada Garriga (Categoria B: 9-12 anys), Jonathan Cano Martínez (Categoria C: 13-16 anys), Albert Busquets Plaja (Categoria D: majors de 17 anys), i Alfredo Garrido Algaba (retoc fotogràfic).

Convocat per la regidoria de Cultura, Ensenyament i Patrimoni Artístic de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell–Platja d’Aro (BMR), el concurs ha lliurat un únic premi de 80 euros per les dues primeres categories i de 120 euros per a les dues categories restants, així com per a la modalitat de retoc fotogràfic. Les fotografies guanyadores han estat triades per un jurat especialitzat que les ha escollit entre les imatges més valorades pel públic mitjançant una votació popular prèvia.

Les properes activitats programades a la biblioteca són la participació en el projecte Biblioteques amb DO (divendres 6 de juny El Viatge, a càrrec de Jordina Biosca; un recorregut literari amb lectures plenes d’aromes i sabors; i dijous 12 de juny tast de vins de L'Empordà, amn l’enòloga Núria Lucía); les sessions de contes Biblionadons –nenes i nens fins a 3 anys- (dissabte 7 de juny) i L'Hora del Conte –per a infants partir de 4 anys- (dissabte 14 de juny), i la presentació del llibre El meravellós món dels escacs escolars, a càrrec del seu autor, Carlos Salgado Allaria (dijous 26 de juny · 19 h). Tambe fins al 31 d’octubre s’hi poden presentar les propostes de projectes d’investigació del 3r Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf).


Premis 14è Concurs Fotografia Ecològica

Tema: l’entorn natural del Parc dels Estanys de Platja d’Aro

Guardons per a cinc categories a partir de 5 anys i fins a adults

Selecció inicial per votació popular, i elecció final per jurat especialitzat

Informació: T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · Web


Llegir 2891 vegades