Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 04 Juny 2014 11:48

Tercer número de la revista “El Mussolet”

Publicació anual de l’Aula d’Adults Municipal

L’Aula d’Adults Municipal de Castell-Platja d’Aro presenta la tercera edició de la seva revista El Mussolet (pdf), on els alumnes, docents i voluntaris hi expressen les seves experiències i hi reflecteixen els coneixements adquirits durant el curs. La publicació, de periodicitat anual, vol ser un espai d’expressió cultural per als usuaris d’aquest espai gestionat per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Se n’han editat 200 exemplars distribuït a les diverses dependències municipals, i també n’hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. Durant aquest curs 2013-2014 l’Aula d’Adults ha ofert diversos cursos i tallers en els àmbits de formació bàsica i instrumental, i català i castellà, amb la participació de 240 alumnes.

El Mussolet s’estructura en tres grans seccions. La primera, Vivències, aplega articles sobre les diferents experiències dels alumnes en relació a l’Aula d’Adults, les activitats i sortides organitzades i records personals al voltant de temes diversos. La segona secció, Les veus del món, recull escrits de dones de diversos països. Darrerament, la secció artística i literària recopila escrits sobre temes culturals, poesies, i una galeria artística amb pintures i dibuixos.


3a Edició de la revista El Mussolet

Elaborada per alumnes, voluntaris i docents de l’Aula d'Adults Municipal

Se n’han publicat 200 exemplars i també n’hi ha una versió digital

S’hi recullen articles, escrits i expressions artístiques i literàries

Informació: Aula d’Adults Municipal · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com · Revista (pdf)


 

Llegir 3534 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)