Divendres, 30 Mai 2014 16:57

Guanyadors 4t Concurs de Miniremakes

Reproduccions de tres minuts de films i sèries de TV

Proclamats els guanyadors del 4t Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro 2014. Els guardons del jurat són per a les propostes El planeta de los simios de Javier Fernández (1r Premi – 400 euros), i Terciopelo Azul de David Navarro (2n Premi – 200 euros). El guardó del públic –per votació popular un cop exhibides les 14 obres presentades- per a La petita botiga dels horrors de Josep Granés (200 euros). I els premis especials per a The terrible attack of the bear with a knife de Pau Sansabrià, i Barri de David Ruiz.

El concurs, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, proposa reproduir en tècnica lliure una escena de no més de tres minuts d’una pel·lícula o sèrie de televisió fàcilment identificable per al gran públic. També s’hi han pogut veure petites reproduccions de Batman, El Padrino, El truco final, Lo que el viento se llevó, Matrix, Reservoir Dogs, Rocky IV, Moonrise Kingdom o The Walking Dead, entre d'altres.

Els membres del jurat de la convocatòria d’enguany han estat David Prohias (regidor de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro), Albert Miralles i Roger Seró (conductors del programa radiofònic Els experts, iCat.cat) i Xavier Castillón (cap de cultura i espectacles del diari El Punt/Avui). Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament també convoca a finals d’any el Concurs Captuframe de fotografia d’homenatge al cinema, que premia imatges que reprodueixin el frame d’una pel·lícula.

Més enllà d’aquests dos concursos, l’associació organitza altres activitats culturals tot l’any. Per a l’estiu 2014 proposa sessions de cinema a la fresca (3 i 10 d’agost); Firafan, trobada de compra, venda i intercanvi còmics, col·leccionisme i discs (10 d’agost), segona edició del festival de música Desemboca (21, 22 i 23 d’agost) amb The Limboos, Flamingo Tours, Go!Zilla, Novedades Carminha, Dirty Rockets, Shake! i The Excitements; i el 2n FestiSurf Costa Brava, demúsica surf-rock amb Redneck Surfers, Mossèn Bramit Morera i Els Morts, The Barbwires, i Messer Chups (20 de setembre).


Guanyadors 4t Concurs de Miniremakes '14

Reproduccions de 3 minuts de films i sèries de TV

Obres inspirades en El planeta de los simios o Terciopelo Azul

Convoca l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament

Informació: Arocinema · facebook · hola@arocinema.com


Llegir 1739 vegades