Dijous, 29 Mai 2014 10:14

Nova edició de la revista “Q Passa!”

Elaborada pels joves del Casal Prejúnior i Júnior

Editada en format digital el tercer número de la revista Q Passa! (pdf), escrita col·lectivament i coordinada per les noies i nois de 10 a 14 anys (1r i 2n d’ESO), del Casal Prejúniors i Júniors de la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro. La publicació va néixer, ara fa dos anys, com una proposta educativa i de lleure amb els objectius de fomentar l’expressió escrita i gràfica, participar en extraescolars de caire acadèmic, i donar a conèixer les activitats que es duen a terme en els mateixos casals.

Els dos casals es plantegen com un servei municipal de lleure educatiu amb l’acompanyament d’un equip educatiu format per dos monitors. S’hi fan activitats diverses (lleure, noves tecnologies, assemblees, gimcanes, torneigs..) i també algunes d’extraordinàries (concursos, teatre, creació d’un programa de televisió, projectes de voluntariat, cinefòrums, cursos formatius), així com tallers (salut, cuina, creatius, etc), propostes esportives, l’Espai de l’estudiant (dedicat a l’estudi i per fer-hi deures i treballs), i una gran activitat cada trimestre (acampada, excursions, colònies, celebració del Nadal o el Carnaval...).

L’oferta de lleure educatiu de caire municipal es completa en el tram d’edat de 3 a 10 anys amb La Casa Lila (de P3 a 4t de Primària), com a ludoteca i espai de joc amb un programa tant d’activitats dirigides per a infants com de caire familiar. Per a les noies i nois de 15 a 29 anys s’ofereix el Casal Jove, un espai de lliure accés –sense inscripció prèvia, però amb un equip educatiu de suport- situat al nou Espai Juvenil El Cercle (Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro).


Edició de la revista Q Passa!

Tercer número de la publicació del Casas Prejúniors i Júniors

Elaborada col·lectivament per noies i nois de 5è de Primària a 2n d’ESO

Es llegir i descarregar exclusivament en versió digital al lloc web municipal

Informació: àrea d’Infància i Adolescència · T 972 825 605 · casaljuniors@platjadaro.com · Revista (pdf)


 

Llegir 3977 vegades