Dilluns, 19 Mai 2014 08:49

Benvinguda als infants nascuts l’any 2013

En commemoració del Dia Internacional de les Famílies

Celebració de l’acte institucional i festiu de benvinguda als nadons nascuts al municipi l’any 2013, el passat dissabte 17 de maig a la Casa de la Vila, amb la presència d’una vintena de famílies del centenar d’infants nascuts al llarg de l’anualitat. Més enllà dels parlaments, a càrrec del regidor d’Infància, Albert López; de la regidora de Benestar Social, Núria Giralt; i de l’alcalde, Joan Giraut; les famílies assistents van rebre un obsequi i van poder visitar l’exposició Créixer junts.

L’acte s’emmarca en la commemoració al municipi del Dia Internacional de les Famílies 2014, que es va completar, el mateix dia, amb l’espectacle d’animació Quina festa! amb la Cia. El Pot Petit, i la presentació de l’Associació La Xarigola a la Casa Lila de Platja d’Aro amb la xerrada Construïm l’educació entre tots: família, escola i comunitat, per als pares i, amb jocs i tallers per als infants.

La celebració s’emmarca en el Programa Preventiu Famílies 2014, impulsat per àrees d’Infància i de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, adreçat a les famílies del municipi amb fills fins a 12 anys. L’Àrea de Nadons, ofereix cursos de massatge infantil, xerrades d’alletament matern, l’Espai Nadó de trobada i intercanvi (Casa Lila de Platja d’Aro, divendres 10.30-12 h), i el projecte transversal Nascut per Llegir que promou la lectura des del primer mes de vida.


Commemoració del Dia Internacional de les Famílies

Dissabte 17 maig amb diverses activitats organitzades per l’ajuntament

Benvinguda als nadons nascuts l’any 2013, exposició Créixer Junts i animació infantil

Presentació de l’Associació La Xarigola amb una xerrada per a pares i jocs i tallers per a infants

Informació: àrea de Serveis Socials · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


Llegir 4126 vegades