Dimecres, 14 Mai 2014 15:09

Nou concurs “Educant la mirada”

Presentació de projectes fotogràfics (fins al 31 de maig)

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, mitjançant la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), convoca en el marc de les 1es Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro, el Concurs Educant la mirada, de projectes fotogràfics (pdf), de caràcter internacional, de participació gratuïta, obert tant a fotògrafs professionals com amateurs, en format individual o col·lectiu. Es poden presentar propostes fins al 31 de maig de 2014. Un mes més tard, el 30 de juny, es comunicaran els 15 finalistes, i el 21 de juliol s’anunciarà quin és el projecte guanyador (1.200 euros), així com els dos accèssits (500 euros cadascun).

El concurs pretén estimular i premiar projectes fotogràfics que tinguin la capacitat de sorprendre, emocionar, i traslladar una visió pròpia del món que ens envolta. La temàtica i la tècnica són lliures, amb l'únic requisit que les imatges hagin estat preses amb un aparell fotogràfic o dispositiu amb càmera (es permeten tot tipus de manipulacions i hibridacions). En els projectes –màxim dos per concursant- hi ha de figurar una part teòrica -en forma de dossier-, i el conjunt d’imatges –entre 9 i 12-, que cal lliurar exclusivament mitjançant el lloc web www.fotoplatjadaro.com

El concurs forma part de les 1es Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro, celebrades del 9 a l’11 de maig, amb un conjunt de seminaris, tallers i activitats complementàries a l’entorn del món de la fotografia. Hi han participat, com a docents i dinamitzadors, noms nacionals i internacionals de prestigi, que durant tres dies han desenvolupat un programa que combinava teòrica i pràctica, i espais lúdics i reflexius, per a fotògrafs aficionats, semiprofessionals o professionals, que han cobert les més de 300 places de formació disponibles.

Les jornades s’integren en el Maig Cultural 2014 de Castell-Platja d’Aro (pdf), que proposa una cinquantena d’activitats. El fil conductor, durant tot el mes, són la mostra pictòrica als aparadors Platja d’Art i la campanya gastronòmica El Menú de l’Art. Abans no acabi el mes, es pot gaudir encara del Dia Internacional de les Famíliespdf- (dissabte 17 de maig), de la festivitat de Sant Isidre Llaurador a Castell d’Aropdf- (17-19 de maig), de la Diada del Jocpdf- (dissabte 24 de maig), o del Mercat de Patchworkpdf- i la Rua de Carnaval de Primavera (dissabte 31 de maig).


1r Concurs de Projectes Fotogràfics Educant la Mirada

Presentació de propostes: fins al 31 de maig (individuals o col·lectives)

Obert a professionals i a amateurs (lliurament de dossier i entre 9 i 12 imatges)

Convocat en el marc de les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro 2014

Informació: Jornades Fotogràfiques (web) · Bases convocatòria (pdf)


 

Llegir 4221 vegades