Dijous, 08 Mai 2014 14:22

Curs d’agent interí de Policia Local

Sis noves incorporacions de cares a l'estiu

Curs d’agent interí a la seu de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, a càrrec de l’Escola de Policia de Catalunya de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Hi participen 11 alumnes, que reben una formació de 120 hores, que un cop superat el curs, s’incorporaran a finals de maig a diverses policies locals per un període determinat, especialment a localitats costaneres, que per les seves característiques específiques, necessiten ampliar temporalment la seves plantilles durant la temporada turística.

Castell-Platja d’Aro pot passar dels 10.000 habitants durant l’hivern a 130.000 persones a l’estiu, i per això enguany s’incorporen sis agents interins, de juny a setembre, que complementen la plantilla permanent de 42 efectius. El programa inclou conèixer les funcions de la policia i les dels agents interins; l’assistència a la ciutadania i a les víctimes, especialment aquells col·lectius més vulnerables, com són la gent gran, els menors o les víctimes de violència domèstica.

També es prepara els alumnes en matèria de normativa penal, viària, de policia administrativa o com fer una primera assistència mèdica urgent. L’Escola de Policia de Catalunya organitza aquesta formació per a interins des de fa més d’una dècada i per primera vegada s’imparteix en el mateix any a diferents punts del territori català, fet que permet atendre millor les necessitats dels ajuntaments.


Curs d’agent interí a la seu de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro

A càrrec de l’Escola de Policia de Catalunya de l’Institut de Seguretat Pública

Hi participen 11 alumnes d’arreu que s’incorporen a diverses policies locals

Aquest estiu 6 agents interins complement la plantilla de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro

Informació: Policia Local de Castell-Platja d’Aro · T 972 825 777 · secretariapolicia@platjadaro.com · twitter


 

Llegir 7335 vegades