Dimarts, 06 Mai 2014 12:31

Projecte Integrat del PQPI-PTT

Simulació de creació de l’empresa El Drac

Presentació del Projecte Integrat del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI)–Pla de Transició al Treball (PTT) Guíxols-Vall d’Aro, un exercici transversal en què els alumnes posen de manifest els aprenentatges dels diferents mòduls formatius, en aquesta ocasió la simulació de creació d’una empresa, El Drac, de productes de regal i d’exclusius per a celebracions. Alguns d’aquestes productes -punts de llibre, bombons o pastissets-, s’han venut en un estand en motiu de la diada de sant Jordi, i els beneficis obtinguts s’han destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La presentació acadèmica del projecte, elaborat per la trentena d’alumnes dels dos perfils professionals (auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració i bar; i auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic), es va fer el 24 d’abril a l’Hotel La Terrassa de Platja d’Aro. Els PQPI-PTT s’adrecen majoritàriament a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de Graduat en ESO. A la Vall d’Aro el programa està impulsat conjuntament pels ajuntaments Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, i té la certificació oficial del Departament d’Ensenyament.

Els curs s’estructura en tres blocs (960 h). El mòdul A inclou formació professional elemental en el perfil professional (425 h de formació en una empresa i 225 h de pràctiques en centres de treball). El mòdul B (310 h), és de formació general per a la millora de les competències bàsiques necessàries en el món del treball i en la vida quotidiana. El mòdul C –de caràcter voluntari- és de formació per a l’obtenció del GESO (Graduat d’Educació Secundària Obligatòria).


El PQPI-PTT Guíxols-Vall d'Aro presenta el Projecte Integrat

Simulació de la creació d’una empresa

“El Drac” de productes de regal i d’exclusius per a celebracions

Hi participen 30 alumnes dels dos perfils professionals

Informació: àrea de Joventut · T 972 825 463 · joventut@platjadaro.com


 

 

Llegir 4984 vegades