Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 05 Mai 2014 13:55

Premis Concurs Literari de Gent Gran

Es publica un recull de les obres participants

Proclamats els guanyadors del 14è Concurs Literari Amateur de Gent Gran de Castell-Platja d’Aro 2014, convocat per la regidoria de Benestar Social de l’ajuntament amb la col·laboració de les associacions de gent gran del municipi. En la categoria de relats basats en memòries han estat guardonats Mario Moner (1r Premi) i Rosmarie Steiger (2n Premi); en la de relats basats en reflexions personals Maria Rosa Dou Barceló (1r Premi) i Miguel García (2n Premi); i en la de poesia Pilar Bonavia (1r Premi) i Josep Martí (2n Premi).

El jurat, que en aquesta ocasió valorava especialment la utilització de paraules i expressions del llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro –encara que estigui fora de normativa- l’han format la regidora de Benestar Social Núria Giralt, les responsables de la Biblioteca Mercè Rodoreda, i l’escriptor, Antoni Comas. El consistori ha recollit les 16 obres participants en un llibret commemoratiu del que se n’han editat 500 exemplars.

Del 27 de maig al 8 de juny se celebra la 4a Quinzena de la Vellesa Activa amb una desena d’activitats adreçades especialment a la gent gran, però obertes a tothom (jocs intergeneracionals, sessions d’exercici físic, conferències, teatre o concerts), que culmina el diumenge 8 de juny amb la 34a Festa Homenatge a la Vellesa, on hi són convidades totes les persones majors de 65 anys empadronades al municipi (recollida d’invitacions del 19 al 30 de maig als centres cívics municipals.


Premis Concurs Literari de Gent Gran 2014

Relats basats en memòries, en reflexions personals i poesia

Totes les obres han estat recollides en un llibret commemoratiu

Valorava especial del jurat pel llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro

Informació: Centre Cívic Vicenç Bou · T 972 818 341 · ccivic@platjadaro.com


 

Llegir 1990 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)