Diumenge, 27 abril 2014 06:53

Xerrada d’alletament matern • 29 d’abril

En el marc del Programa Preventiu Famílies 2014

Xerrada sobre l'alletament matern, dimarts 29 d'abril (10.30.12 h) a la Casa Lila de Platja d'Aro, a càrrec del grup de suport a l'alletament matern Mames Braves, adreçat a famílies amb nadons o que l'estan esperant. Es resoldran dubtes concrets i es parlarà de la seva importància, i de com reforça el vincle mare-infant, i proporciona la millor nutrició i la millor protecció de malalties al nadó.

La proposta forma part del Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys, que impulsen la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i la Comissió d’Infància del municipi. En l’àrea de Nadons, durant l'any hi ha cinc curs de massatge infantil (els propers: 6 de maig-17 de juny, 16 de setembre-28 d’octubre, i 4 de novembre-16 de desembre), i una segona xerrada d’alletament matern el 28 d’octubre.

També s’ofereix l’Espai Nadó a la Casa Lila de Platja d’Aro (divendres 10.30-12), on les famílies amb nadons fins a un any, o en el darrer trimestre de l’embaràs, poden trobar-se amb els seus petits i amb altres famílies per facilitar l’intercanvi, la informació i el suport a la criança. De característiques similars s'estrena enguany l'Espai Familiar, però per a famílies amb infants de 9 mesos a 3 anys (dimarts 16-18 h Llar d'Infants de Platja d'Aro). Una quota única de 20 d'euros l'any dóna dret a gaudir de totes aquestes propostes.

També es desenvolupa el projecte Nascuts per Llegir, que promou la lectura des del primer mes de vida, vetllant per establir un vincle afectiu entre adults i petits al voltant del llibre amb la participació de diversos agents: pediatria del CAP (introdueix el llibre com una eina per valorar-ne el desenvolupament), la biblioteca (amb el Racó Ser Pares amb una selecció d’obres relacionades amb el creixement i desenvolupament de l’infant i la lectura, i amb sessions de L’Hora del Conte), i les escoles (amb programes de promoció de la lectura).


Xerrada d’alletament matern

Dimarts 29 d’abril · 10.30 Casa Lila Platja d’Aro

A càrrec del grup de suport a l’alletament, Mames Braves

En el marc del Programa Preventiu per a famílies amb fins a 12 anys

Informació: Àrea de Serveis Socials · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


 

Llegir 1904 vegades