Dimecres, 23 abril 2014 14:40

Lliurament 13ns Premis de Batxillerat

Reconeixement als alumnes de l’Institut Ridaura

Tot coincidint amb diada de sant Jordi es lliuren els Premis de Batxillerat, impulsats pels ajuntaments de Castell–Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, que guardonen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro que assoleixen aquest nivell d’estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut, en la seva 13a edició, a 27 joves que van finalitzar amb èxit el 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun). També s’ha lliurat el guardó al millor treball de recerca (210 euros), i al millor expedient acadèmic (600 euros).

Concretament enguany aconsegueixen aquest reconeixement els i les alumnes de Castell–Platja d’Aro Maria Balmaña, Sergio García, Ahmed Khebizi, Andrea Mesas, David Parra, Toni Rodríguez, Alex Rubiano, Antonio Ruiz, Clàudia Sánchez, Florencia Silva, Taïme Smit, Zaida Soler, Lorena Surís, Mar Tomás i Huiguang Zhou. Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes de l’institut dels dos municipi a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat.

La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes. Una acció que enforteix el projecte Pla l’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro, com també ho és l’oferta de batxillerat mixt català-francès o la celebració del Concurs Pensem Fort! (definir paraules, ordenar correctament frases o lletrejar mots i també proves matemàtiques) que els alumnes del centre preparen per a equips de 3r i 6è de Primària de les escoles de la Vall d’Aro.


Lliurament dels 13ns Premis de Batxillerat

Reconeixen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro (curs 2012-2013)

També premis extraordinaris al millor treball de recerca i millor expedient acadèmic

Guardons pioners i consensuats per tota la comunitat educativa (ajuntaments, professorat i AMPA)

Informació: regidoria de Cultura i Ensenyament · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com


 

Llegir 3212 vegades