Dimecres, 16 abril 2014 15:14

Nova Destinació de Turisme Familiar

Mostra d’espectacles i turisme familiar 21 i 22 de juny

Lliurament de l’acreditació oficial de nova Destinació de Turisme Familiar (DTF) a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró com a conjunt, i a 24 empreses a nivell particular, a càrrec de Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació. Després de dos anys de treball, el municipi ha aconseguit, aquest guardó de qualitat concedit per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i que només tenen 15 municipis del país.

Per assolir-ho, ha estat necessària la implicació i el treball conjunt de l’ajuntament i de l’empresariat local, ja que hi ha tot un conjunt de requisits que cal complir -tant des de l’àmbit públic com des de l’oferta de serveis del sector privat-, bàsicament en millores en l’allotjament, les infraestructures i la restauració. De manera progressiva cal assolir diversos percentatges d’establiments que facilitin en les seves instal·lacions i serveis l’estada del públic familiar.

De moment, han estat certificats els hotels NM Suites, Aromar, Htop Platja Park, Caleta Palace i Planamar; els apartaments Les Palmeres i Goetten; i els càmpings Riembau i Valldaro (allotjament). Els restaurants La Pizza, El Racó, Aradi, Mc Donald’s, Can Feliu, Don Quijote, Bon Dia, Ivan, La Tisana, Els Estanys i Don Eduardo (gastronomia). I el parc aquàtic Aquadiver, el parc d’atraccions Pp’S Park, l’espai lúdic D’Aro Bowling, i el centre d’activitats aquàtiques Ictinio (oferta complementària).

En relació a l’oferta i al serveis que ha de garantir com a ens públic l’ajuntament, en molts casos ja s’acomplien prèviament als treballs de certificació (zones de jocs infantils i lúdiques, senyalització de les zones de perill, informació en idiomes, mesures de seguretat passives i actives, o una programació d’activitats dissenyada per al públic familiar). D’altres, han estat de nova creació, com el Mini Club Infantil – Ludoteca instal·lat a la Platja Gran, imprescindibles per aconseguir la certificació

També s’ha anunciat la primera edició de Xalaro · Mostra d’espectacles i turisme familiar, el cap de setmana 21 i 22 de juny d’enguany a Platja d’Aro (pdf). Una nova proposta s’estructura en dos grans eixos. D’una banda, una fira de productes, serveis, tendències i destinacions de caràcter familiar a l’interior del Palau d’Esports i Congressos. I de l’altra, desenes d’espectacles per a tots els públics –la majoria d’entrada gratuïta- a diversos espais, amb formacions de primer nivell com són Els Amics de les Arts, Pep Bou, Macedònia, Sant Andreu Jazz Band, Orelles de Xocolata, Xirriquiteula Teatre, entre d’altres.


Castell-Platja d’Aro, nova Destinació de Turisme Familiar

Certificació oficial de l’Agència Catalana de Turisme, a càrrec del conseller Felip Puig

Només 15 destinacions de Catalunya disposen d’un segell de qualitat que implica al sector públic i al privat

S’anuncia la 1a edició de Xalaro · Mostra d’espectacles i turisme familiar (21 i 22 de juny a Platja d’Aro)

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · Web DTF · Web Xalaro


 

Llegir 4407 vegades