Dijous, 10 abril 2014 10:04

"Pensem Fort!" a l’Institut Ridaura

Concurs de llengua i matemàtiques per a Primària

Segona edició del Concurs Pensem Fort!, divendres 11 d’abril a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro amb la participació d’alumnes dels grups d’excel·lència de 3r i 6è de Primària de les escoles Els Estanys, Vall d’Aro i Fanals d’Aro de Castell-Platja d’Aro, i Pedralta de Santa Cristina d’Aro. La iniciativa, s’emmarca en el projecte de Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro.

El concurs consisteix en definir, ordenar i lletrejar paraules, i està l’organitzat pels alumnes d’excel·lència de 1r i 3r d’ESO de l’Institut Ridaura amb la coordinació dels seus professors. Com a novetat, enguany s’incorporen proves de matemàtiques. Els premis, oferts pels ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, consisteixen en lots de llibres per a les biblioteques de les escoles.

El Pla per a l’Excel·lència Educativa dels centres de Primària i Secundària de la Vall d’Aro es va iniciar el curs 2011-2012. El projecte té com a objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement –des de les competències bàsiques a les superiors– afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat. Una iniciativa pedagògica, pionera al país, respectant la singularitat dels estils d’aprenentatge, però impulsant alhora els valors de l’esforç, i la disciplina i els hàbits de treball personal dels seus alumnes.


2n Concurs Pensem Fort!

Divendres 11 d’abril · Institut Ridaura, Castell d’Aro

Proves de llengua i matemàtiques per a alumnes de 3r i 6è de Primària

Activitat emmarcada en el projecte Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com


 

Llegir 4621 vegades