Dijous, 03 abril 2014 09:29

Butlletí d’Informació Municipal

Publicat el número de primavera de 2014

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal –núm. 11- corresponent al període de primavera, que es lliura a les llars del municipi mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. El reportatge d’obertura, sempre centrat en un àmbit municipal, està dedicat a l’Aula d’Adults.

Hi ha un reportatge central sobre la recent acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar, i cinc de més breus a l’entorn del nou Espai Juvenil El Cercle, la tasca de la Policia Local a les escoles i a l’institut del municipi, el Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro, el Banc del Temps, i l’aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes 365 Platja d’Aro. També dues seccions de notícies, una entrevista, i un reportatge fotogràfic amb instantànies de’activitats dels darrers mesos.

El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies, una d’actual i una d’història, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit la Marina de Port d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats, s’hi presenten l’Associació d’Hortolans Els Vinyals, l’Associació Petanca de Platja d’Aro, i l’Associació Catalana de Lluita. Darrerament, els cinc grups polítics municipals (CiU, PSC, ICV, PP i ERC), també hi tenen un espai d’expressió.

L’ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació, que abracen des de les publicacions en paper (el mateix Butlletí, les agendes d’activitats i els programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook i Twitter) o la utilització d’altres eines com el servei de notícies via correu electrònic –newsletter- o la app 365 Platja d’Aro per a telèfons intel·ligents i tauletes.


Nova edició del Butlletí d'Informació Municipal

Número 11, primavera de 2014 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: Aula d’Adults Municipal

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí (versió digital)


 

Llegir 4130 vegades