Divendres, 07 Març 2014 17:05

Reconeixement públic a dones i a entitats

En el marc dels actes de la 1a Setmana de la Igualtat

Tot coincidint amb la celebració de la 1a Setmana de la Igualtat a Castell-Platja d’Aro (pdf) i de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, s’ha reconegut públicament el paper de sis dones i dues associacions del municipi que, per diferents motius –trajectòria vital, actitud, fets, innovació o valentia- han contribuït a la cohesió social i al benestar o que han treballat de manera altruista i s’han implicat en projectes de la vila. La relació d’homenatjades ha sorgit d’una votació popular.

Enguany s’ha reconegut a: Isabel Pérez Morán, impulsora del Mercat de 2a mà; Montserrat Puig, per la seva implicació amb la vila i l’elaboració del pessebre del Centre Cívic Ca la Rafaela; i Inés Paños, per la seva atenció envers la gent gran més enllà de la tasca com a perruquera al Centre Cívic Vicenç Bou. També Antònia Tries, com a emprenedora i per la seva tasca social al Banc dels Aliments; Isabel Gutiérrez Fuentes, per la seva implicació amb diversos serveis del municipi; i Maria Xargai, per la seva emprenedoria.

En l’àmbit de les entitats, s’ha premiat la tasca de l’Associació de Dones de la Vall d’Aro per la seva àmplia oferta d’activitats obertes a tothom, i a l’Associació Viu Autisme per ser un exemple d’igualtat en la família en la transmissió de valors i la lluita pels drets dels fills amb discapacitats i desigualtats. Com a cloenda de l’acte de reconeixement, es va fer la lectura pública del manifest de la diada, i la lectura dramatitzada de Movent les paraules a partir de textos i articles de Montserrat Roig.

El conjunt d’activitats de la 1a Setmana de la Igualtat (del 3 al 8 de març), una iniciativa de la regidoria de benestar social i del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro inclou també la taula rodona La igualtat és possible mà a mà, la conferència Aprendre a meditar jugant com la mainada, un videofòrum familiar amb el film Brave o la sessió de contes per a adults Relacions, liposuccions i altres embolics amb l’Espina de la Sardina.


Reconeixement públic a 6 dones i a 2 entitats del municipi

En commemoració del Dia Internacional de les Dones 2014

En el marc dels actes de la 1a Setmana de la Igualtat de Castell-Platja d’Aro

Dones i associacions que han contribuït a la cohesió social i al benestar comunitari

Informació: Centre Cívic Vicenç Bou · T 972 818 341 · ccivic@platjadaro.com · 1a Setmana Igualtat (pdf)


 

Llegir 6334 vegades