Divendres, 28 Febrer 2014 13:59

Guanyadors 5è Concurs Tu de què vas!

Grison y Tuli (1r Premi), Edu y David (2n Premi), i Jordi&Neus (3r Premi)

El 5è Concurs d’habilitats artístiques del Carnaval de Platja d’Aro (pdf), Tu de què vas! 2014, ha coronat els seus guanyadors en el marc de la gala final, al Palau d’Esports i Congressos, la nit de Dijous Gras, amb l’assistència de 500 espectadors i la retransmissió en directe per Televisió Costa Brava.

L’actuació del duo de beat box Grison y Tuli ha aconseguit el 1r Premi (1.500 euros), el duo folk Edu y David el 2n Premi (900 euros), i l’acroesport de Jordi&Neus el 3r Premi (600 euros). El guardó per a l’actuació més aplaudida pel públic ha estat per al grup musical Bipolar (val de 300 euros ofert pel restaurant Don Diego de Platja d’Aro).

El jurat de la gala final l’han format Joan Perich, director de Ràdio Platja d’Aro; Sara García, cantant i membre de l’Associació Viu Autisme; Manel Rius, director de Televisió Costa Brava; José Manuel Gómez, del Restaurant Don Diego; i el periodista Francesc Sánchez i Carcassés. Més enllà dels premiats també hi han participat Black Soul (grup musical), La Petite Excellence (hip-hop), Two Notes (duo acústic), David Largo (cantautor), David Ferrer (percussió), Pangea (grup musical), i Eleni Anastasaki (hula-hop).

La Gran Rua de Carrosses i Comparses, dissabte 1 de març, compta amb la participació de 77 colles i 4.800 figurants. Al matí (11 h) desfilen set colles fora de concurs, i a la tarda (16 h), les 65 que opten als guardons de les quatre categories –Carrossa gran, Carrossa petita, Comparses, i Colles Locals-. La jornada es completa amb el ball de carnaval amb La Salseta del Poble Sec (mitjanit) i el lliurament de premis de la Rua i del Concurs d’Aparadors (1.30 h).

Diumenge 2 de març hi ha programats jocs de dimensions gegants (11–14 h), Rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h), i animació de carrer amb la percussió de Marrinxos Band (12 h) i la xaranga de Damm-er (17 h). L’Enterrament de la Sardina, dimecres 5 de març (20 h), tanca els actes de Carnaval amb la tradicional sardinada popular.


Guanyadors 5è Concurs Tu de què vas!

1r Premi: Grison y Tuli (beat box) · Premi del públic: Bipolar (música)

2n Premi: Edu y Davi (duo folk) · 3r Premi: Jordi & Neus (acroesport)

Convocat en motiu del Carnaval de Platja d’Aro · 3.300 euros en premis

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · tudequevas@platjadaro.com · Carnaval (pdf)


 

Llegir 4645 vegades